Våra Hästar

Easy To Love (Drutten)

Valack född 2001 E. Quite Easy UE. Robin Z

Ägare: Mana på HB och Nina Cramer

Paceringar upp till internationell CIC** fälttävlan med Anna. Tävlar 130 hoppning. Var bästa svensk på Senior NM i Norge 2016 med Anna och år 2017 satsar de på trestjärning fälttävlan för att komma med i Senior landslaget nästa år och 140 hoppning. Drutten som han kallas, är en helt unik häst då han har en fantastisk inställning och kan inte bara gå höga tävlingsklasser. Drutten har tävlat under Stockholms International Horse Shows inomhusfälttävlan tillsammans med OS ryttarna Niklas Lindbäck och Frida Andersen. Han har även gått handikappridning, Annas Sambo Patrik kan hoppa en 70 cm bana på honom och Lena vann en debuntat klass på honom. Han är världens snällaste tävlingshäst som även kan vara en familjehäst. Han kommer stanna hos familjen Bredberg för alltid. 

 

 

Hawe a good time (Wille)

Vallack född 2009 E. Goldmine UE. Irco Marco

Ägare: Mana På HB och Gert Hermansson

Wille köpte vi som 3 åring och både Anna och Maria har utbildat honom. Han har plac i CCI* och har tävlat upp til CIC** och 130 hoppning tillsammans med Anna. I år är det Maria som kommer ha med honom på tävlingsbanorna. Han är halvbror med Marias förra stjärna Fight for Gold som Maria red trestjärnig fälttävlan på, 140 hoppning och kvalade in sig till senior landslaget i fälttävlan med. Wille är en kaxig liten kille som tycker han är störst, bäst och vackrast - vilket han självklart är!

 

 

Flicker

Vallack född 2003 E. Fas xx UE. Epron (Estländskt härstammning)

Ägare: Jan Bredberg

Flicker är Jannes tävlingshäst och tilsammans har det tävlat CNC* och 110 hoppning. Han kommer från Estland och vi köpte honom däridrån när vi åkte dit och kollade på hästar både till Maria och Janne och föll pladaskt för denna snälla häst. Flicker är en väldigt snäll häst med ett gott hjärta. Tilsammans med Janne åker de ut på både hopp, dressyr och fälttävlans tävlingar. 

 

 

Bravalidens PT (Pyttan)

Sto född 2000 E. Pentagon UE. Ralmé Z

Ägare: Therese Andersson Lewis

Stallets stjärna! Just nu tävlas och tränas hon av musikal stjärnan, artisten och skådespelaren Therése Andersson Lewis som har medverkat i meliodifestivalen och på olika musikaler och tv program. Terran var med i Stjärnornas Hoppning och efter det blev hon kär i hästar och vi startade ett samarbete med henne och köpte Pyttan. Tillsammans med Anna fick de uppleva fantasiska meriter. Bl.a ett SM Guld för Young Rider i fälttävlan 2012, de blev bästa svenska ekipage i Junior EM i Portugal 2011 och de tog placeringar i 140 hoppning. Efter en skada som Pyttan fick valde vi att hon skulle bli mamma och betäckte henne med Jens Fredricsson fina hopphingst som har gått 150 (Uncanto devillagana) och hon fick vår fina Chilli Pecanto, även kallad Pytteliten som ser precis ut som sin mamma med stor vit lykta och 4 vita strumpor. Just nu är Pyttan tillbaka på tränings och tävlingbanan igen med Terran. 

 

 

Chilli Pecanto (Pytteliten)

Vallack född 2015 E.Uncanto De villa Gana U. Bravalidens PT (Pyttan)

Ägare: Therese Andersson Lewis

Pyttans fina bebis och Annas framtida stjärna! Pappan är Jens Fredricsson fina hopphingst som har gått 150 (Uncanto devillagana) och därav namnet Chilli Pecanto som betyder stark krydda. Pytteliten som ser precis ut som sin mamma med stor vit lykta och 4 vita strumpor och har en härlig personlighet med bus och glimten i ögat. SKa bli kul att följa hans resa och vi tror mycket på honom då han har så välmeriterade föräldrar. 

 

 

Chilli

Sto född 2012 E. Heartbeat

Ägare: Jacob och Maria Blunenthal

Chilli köpte Maria och Jacob förra sommaren, år 2016 och framtiden ser ljus ut. Vi tror att Chilli blir Marias framtida stjärna! Tanken med henne i år är att gå debutant och lätt klass i fälttävlan samt breeders för 5 åringar och alla roliga youngstersklasser. 

 

Chalexi 

Sto född 2013 E. Common Sense

Ägare: Cecilia och Familjen Bergström 

Chalexi är även det en häst som vi tror på framtiden! Tanken med Chalexi i år är att gå debutantklasser, breeders och alla roliga Youngstersklasser! 

 

 

Wilma

Sto född 2009 E. Waldo van Dungen

Ägare: Cecilia Bergström/ Fam Bergström

Wilma köptes som 3 åring och tanken var att hon skulle bli en riktigt bra framtidshäst för Maria. Sagt och gjort så fick Maria och Wilma en bra start och red Breeders i fälttävlan för 4 åringar med goda resultat. Tyvärr fick Wilma en skada året därpå och då beslutade Cissi ovh Maria att de skulle betäcka henne med hingsten Hip Hop. År 2016 fick hon sitt fina föl Whoopie och är världens finaste mamma. Nu är tankrn att sätta igång Wilma igen så att hon kan komma tillbaka på tävlingsbanorna.

 

 

Whoopie

Hingstföl född 2016 E. Hip Hop UE. Wilma

Ägare: Cecilia Bergström och Maria och Jakob Blumenthal

Whoopie är Wilmas fina föl som föddes sommaren/våren 2016. Han bor hemma hos Maria och Jakob och familjen Bergströms gård tillsammans med hans kompis Pytteliten. Ska bli kul at se utvecklingen i framtiden, speciellt när han har så fin mamma och pappa.

 

 

 

 

 

 

 

 1