Ingen framgång utan teamet!

 

Förutom våra fantastiska sponsorer så finns det många som behövs och som är ovärderliga för att vår satsning ska fungera.  Här nedan ser ni vilka som är med i vårt team och hjälper oss.

 

Veterinär Bosse Sjöholm - Bosse kommer hem till oss varannan Måndag och håller koll på våra hästars välmående och hälsa.  En veterinär som hjälper oss att hålla hästarna i toppform. Bosse är otroligt viktig för oss och för att vår satsning ska fungera. Hans långa erfarenhet och kunskap om hästar är guld värt! 

 

Hovslagare Patrik Sandberg - Patrik ser till att våra hästar  har skor och hovar som är i toppskick.  Han är en otroligt viktig del i teamet som ser till att hästarnas hovar alltid är till rätta.

 

Tränarna- Självklart kommer man ingenstans utan en medhjälpande hand. Tack till Anne Persson, Johan Lundin och Rebecka Jarmeus för all stöttning, hjälp, träning och support. 

 

Stallchef Linda - Bästa Linda som dagligen ser till att våra hästar sköts om på ett proffisionellt sätt och har koll på allt inom stallet och hästarna!

 

Även ett stort tack till många andra som hjälper oss och är på ett eller annat sätt med i teamet. Ingen nömn, ingen glömd!