Stora Wäsby Ridanläggning

 

   

Stora Wäsby ridanläggning ligger vid den vackra slottsgården Stora Wäsby Slott, 2.5 mil från centrala Stockholm. Här finns det isolerat ridhus på 20x60, utebana på 40x60 och även en terränghage med olika typer av terränghinder samt diken och vatten. 

Det anordnas regelbundna veckoträningar, helgträningar, Pay and Jumps samt kurser och läger. 

 

Uppstallning på Stora Wäsby Stall

Om du vill ha uppstallning på Stora Wäsby, kontakta Lena, Anna, Maria eller Janne HÄR!

Stallet är ett helinackorderingsstall med 47 boxar som beläget vid vackra Stora Wäsby Slott i Upplands Väsby, med goda kommunikationer och gångavstånd till tåg och buss som tar dig till T-centralen på 25 min och med bil är det 2.5 mil till centrala Stockholm.  

Stallhyra ligger på mellan 5500 och 7500 kr beroende på hur mycket man vill göra själv.

Fodring 4 ggr/dag, 9 kg hö och 5 kg havre eller korn samt mineraler. Utetäcke på och av samt utsläpp och intag från hage, heldag fm eller em. Hyresgästen kan reglera hyran genom att mocka själv, ta helgpass, lasta hö mm. Självmockning ger avdrag på 700,-/månad.

Isolerat ridhus 20 x 60 m med speglar, harvas varje dag och underhålls löpande, ridhuset är till främst för de uppstallade. Utebana 40 x 60 med kvällsbelysning, samt underbar ridterräng i skogar och på fält. Vi har även en terränghage, utrustad med olika typhinder, diken och en vattengrav. 

Skrittmaskin finns.

Sommarbete på plats om så önskas.

Vuxen och kunnig personal som ser till den dagliga skötseln. Man har möjlighet att få hjälp med utbildningen av sig och sin häst samt en rad extratjänster om så önskas.

En trevlig klubb som anordnar  och har med lag i allsvenskan till eliten i både dressyr, hoppning och fälttävlan på både ponny och storhäst samt en mycket trevlig stämning i stallet. En klubb för hela familjen även du som inte rider !

Välkomna !